cartell_sense_banda
data: 
Sat, 28/03/2009 - 23:00

Veïns i veïnes, amigues i amics, entitats:

Comença el compte enrere... ja s’apropa el <strong>Festival de Sopes del Món Mundial</strong>. Pels qui coneixeu el Festival, ja sabeu que és una festa de trobada, de relació, una excusa per passar una bona estona i gaudir en companyia de les més variades i suculentes sopes. Ja sabeu, la sopa és un símbol de diversitat, un element comú a tots els pobles...Una vegada més, amb aquesta festa sopera volem continuar construint amb imaginació uns barris més solidaris, més diversos i més propers.

Per això, la Xarxa 9 Barris Acull i la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements

logotips-sopa.jpg

us convidem a participar en aquesta gran festa que tindrà lloc

el proper diumenge 29 de març, a partir de les 11 h.

a la marquesina de la Via Júlia.

Cóm podeu participar...?

Podeu cuinar una sopa ben bona i original, i sobretot venir a compartir-la… Només ens heu de fer arribar la vostra recepta abans del 13 de març, indicant el nom de la sopa, la procedència, els ingredients, la forma de preparació i si podeu afegiu algun comentari final sobre la sopa o sobre la vostra entitat (alguna curiositat, anècdota, etc.). També necessitem el nom de la/les persona/es que faran la sopa i el nom de l’entitat o col·lectiu a la que representen. I molt important, deixeu-nos un número de telèfon en el que us puguem localitzar.

Recordeu:

  • Podeu portar la sopa que vulgueu, de la mida que vulgueu.
  • La podeu portar feta de casa...
  • O si preferiu, podeu fer-la el mateix dia, al matí. Com els anys anteriors, s’habilitarà un espai amb fogons que estarà obert a partir de les 10 del matí. Si preferiu aquesta opció, ens hauríeu d’avisar el més aviat possible per tal de preveure el nombre de fogons necessaris. També ens heu d’indicar els estris de cuina que necessiteu (olles, collerons, etc.).

Aquest any, com l’any passat, totes les persones que hagin elaborat una sopa podran participar en el concurs de dos viatges a Lille i a Bolonya respectivament, per conèixer en persona els Festivals de Sopes d’aquestes dues ciutats.

A més, si teniu ganes de participar en l’organització del festival, necessitem voluntaris i voluntàries per donar un cop de mà. Truqueu-nos, passeu pel nostre local o envieu-nos un correu electrònic i us convocarem a les reunions d’organització.

I sobretot no oblideu convidar als vostres veïns i veïnes,
amics i amigues, familiars i coneguts a participar.
Aquesta és una festa en la que tothom és benvingut!!!!

Xarxa 9 Barris Acull
c/Badosa 36-38, baixos
08016 Barcelona
93 353 78 71
www.9bacull.org

Xarxa d’Intercanvi de Coneixements
Centre Cultural Ton i Guida
C/ Romani 6
08042 Barcelona.
93 354 87 21
www.xic9barris.ca.cx