9festivalSOPESWEB
data: 
Sun, 25/03/2012 - 12:00

Ja sabeu, quan s’apropa la primavera... arriba el 9è Festival de Sopes del Món Mundial!

Pels qui coneixeu el Festival, sabeu que és una festa de trobada, de relació, una excusa per passar una bona estona i gaudir en companyia de les més variades i suculentes sopes. La sopa és un símbol de diversitat, un element comú a tots els pobles. Com cada any, volem construir uns barris més solidaris, més diversos i més propers.

Per això, la Xarxa 9 Barris Acull i la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements, us convidem a participar en aquesta gran festa que tindrà lloc el proper diumenge 25 de març, a partir de les 12:00 h., a la marquesina de la Via Júlia. Aquest any hi haurà espectacle infantil amb Cirkonita que ens presenta el seu espectacle Efecte Dopler i blues!

Si voleu participar amb una sopa, només cal que ens feu arribar JA la vostra recepta, indicant el nom de la sopa, la procedència, els ingredients, la forma de preparació i algun comentari final sobre la sopa o sobre la vostra entitat (alguna curiositat, anècdota, etc.). També necessitem el nom de la/les persona/es que faran la sopa i el nom de l’entitat o col•lectiu a la que representen. I molt important, deixeu-nos un número de telèfon i una adreça de correu electrònic on us puguem localitzar.

Recordeu que:
- Podeu portar la sopa que vulgueu, de la mida que vulgueu.
- La podeu portar feta de casa...
- O si preferiu, podeu fer-la el mateix dia, al matí. Cada any s’habilita un espai amb fogons que està obert a partir de les 10 del matí. Si preferiu aquesta opció, ens hauríeu d’avisar el més aviat possible per tal de preveure el nombre de fogons necessaris. També ens heu d’indicar si necessiteu estris de cuina (olles, collerons, etc.).

I no oblideu convidar als vostres veïns i veïnes, amics i amigues, familiars i coneguts a participar. Aquesta és una festa en la que tothom és benvingut!!!!