VOLADORcolorBR (2)

Ens situem en l’any X després del I Festival de Sopes del Món, en què tota la Gàl•lia és ocupada per les tropes capitalistes i sota el domini de la Troika...

Tota? No! Un petit nombre d’irreductibles i valents gals resisteix encara i sempre a l’invasor. I la vida no és fàcil per a les guarnicions de legionaris de la Troika en els reduïts campaments de la Gàl•lia Noubarrensis: Civitatem Meridiani (o Villa Desnonaris), Turris-baronis, Vallis Bonae, Roketolus, Verdumorum, Canelorum-Vallis, Guineuetae, Peguera Domus, Turo Peirus, Vilapicinum, Turris Llobetum, Portae, Prosperitate i Novum Trinitas.

Però... quin és el secret d’aquest territori?

Doncs vet aquí que posseeixen una poció màgica que els fa invencibles. La seva fórmula es perd en la nit dels temps i només es transmet de boca de druida a orella de druida. Una poció que dobla les forces de qui la pren per un temps limitat. I mentre els gals de l’aldea la segueixin prenent, a res no han de témer... Sigui quina sigui la batalla, la nostra Gàl•lia es manté unida i resisteix per defensar la seva tradicional forma de vida, alegre, combativa i solidària.

Un dels episodis imprescindibles per a mostrar la irreductibilitat gal•la i els seus valors de solidaritat i convivència és el 10è Festival de Sopes del Món Mundial: un gran banquet col•lectiu en el qual es poden tastar més de 80 sopes, pocions i beuratges diferents, receptes que recullen tradicions mil•lenàries d’arreu del món.

Tracteu d’esbrinar els ingredients de la poció màgica de la resistència que els nostres druides us donaran a tastar. Però, sobretot, guardeu molt bé el secret per continuar vencent l’invasor.

Endinseu-vos en aquest apassionant món, per Tutatis, i que el cel no us caigui a sobre!!

Per un 9Barris irreductible i cabrejat, sopes, pocions i dolça lluita!

Aquest any el districte s’ha negat a imprimir el volador perquè no està d’acord amb el text ni amb el logo de Nou Barris Cabrejada. Davant d’això, la Xarxa 9 Barris Acull ha decidit fer-ho pel seu compte.